Bountybollar

Ingredienser:
50 g smält smör
100 g riven kokos
2 dl florsocker
0,5 dl vispgrädde
100 g mörk choklad
100 g mjölkchoklad
 
Gör så här:
1. Blanda smält smör med riven kokos, florsocker och vispgrädde.
2. Rulla massan till små bollar, ca 20 st.
3. Ställ in i frysen ca 1 timme. 
4. Dela chokladen i mindre bitar och smält den sedan.
5. Doppa bollarna i den smälta chokladen och låt stelna på bakplåtspapper.
Morcrában Dressage
2017-06-25 @ 15:15:17
URL: http://morcrabandressage.blogg.se/

Låter supergott! Måste testa det receptet någon dag! :)

Svar: Tack! Och gör det! :)
Sanna bakblogg




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannasbakblogg.blogg.se

Sannas bakblogg

RSS 2.0